YLI 90 € TILAUKSET ILMAN TOIMITUSMAKSUA. NOPEA TOIMITUS!

Laatutekstiilejä työpaikoille

"Etsitkö nopeaa ja laadukasta painatuspalvelua  ja tekstiileitä yrityksesi työvaatteisiin ? Toimimme laadukkaasti ja joustavasti Länsi-Vantaalla, Petikon teollisuusalueen ytimessä Kehä III:n varrella. Meiltä saat laadukkaita tekstiileitä alan huippumerkeiltä."​

Asiakkaitamme

TYÖARKEEN

T-paidat

Malleja ja värejä löytyy lukuisia erilaisia. Olemme tehneet valmista seulontaa, joten tarjoamme vaan laadukkaita tuotteita.

Lippikset

Valitsemme yhdessä verkkokauppaan tai kampanjamyyntiin sopivimmat mallit. Tosifanin tunnistaa lippiksestä!

Hupparit

Hupparit ovat loistava tapa tuoda seuravärejä ja -brändia esiin myös arjessa. Tuoteryhmä sopii mainiosti myös isompiin kampanjoihin.

Pipot

Pipoihin tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja: kudottu tupsupipo, arkikäyttöön soveltuva taitepipo tai kevyt treenipipo heijastavalla painatuksella.

Asiantuntevaa palvelua

Lupaamme yrityksille ja yhteisöille nopeaa, asiantuntevaa ja joustavaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Meihin kannattaa olla yhteydessä, sillä haluamme tehdä pitkäjänteistä ja hyvähenkistä yhteistyötä. Uskomme sen toteutuvan toimimalla laadukkaasti ja lupaustemme mukaisesti. Olemme toimineet keväästä 2018 lähtien ja palvelleet jo lyhyessä ajassa kymmeniä urheiluseuroja sekä yrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme myös graafista suunnittelua ja AD-palveluita, mikä on kerännyt paljon kiitosta.

Tuotemerkkejä

Ota yhteyttä

Osoite Martinkyläntie 43, 01720 Vantaa, Finland

Email asiakaspalvelu@urheilutekstiilit.fi

Updating…
Call Now Button