YLI 90 € TILAUKSET ILMAN TOIMITUSMAKSUA. NOPEA TOIMITUS!

HELPPOA JA VAIVATONTA

"Niukat henkilöresurssit ja rajallinen aika ovat kaikille urheiluseuratoimijoille tuttuja haasteita. Suomen Urheilutekstiilit tarjoaa ratkaisun arjen ongelmiin ja edistää samalla seurojen näkyvyyttä sekä varainhankintaa. Anna osaavien tekijöidemme hoitaa seurasi fanituotemyynti ja muut varusteasiat kerralla kuntoon. Meiltä saat kaiken yhdestä paikasta."​

Varustemerkkejä

Pelikirjamme

Fanihuivit

Klassikko, joka ei jätä kylmäksi. Autamme tarvittaessa tuotesuunnittelussa ja toteutamme seurallesi jokaisen urheilufanin vakiotuotteen.

T-paidat

Malleja ja värejä löytyy lukuisia erilaisia. Olemme tehneet valmista seulontaa, joten tarjoamme vaan laadukkaita tuotteita.

Peliasut

Arki- ja faniasusteiden lisäksi meiltä löytyy asusteita myös peli- ja harjoituskäyttöön. Peliasut saa näppärästi valmiiksi painettuina.

Kausikortit ja E-LIPUT

Sitoutunut kannattaja varmistaa sisäänpääsynsä otteluihin jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Toteutamme seuroille myös kausi- ja jäsenkortteja.

Vaihtoviirit

Meiltä saa kustannustehokkaasti myös vaihtoviirejä juniorijoukkueiden käyttöön. Tarkoin valitsemamme valmistaja takaa laadukkaat tuotteet.

Hupparit

Hupparit ovat loistava tapa tuoda seuravärejä ja -brändia esiin myös arjessa. Tuoteryhmä sopii mainiosti myös isompiin kampanjoihin.

Pipot

Pipoihin tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja: kudottu tupsupipo, arkikäyttöön soveltuva taitepipo tai kevyt treenipipo heijastavalla painatuksella.

Lippikset

Valitsemme yhdessä verkkokauppaan tai kampanjamyyntiin sopivimmat mallit. Tosifanin tunnistaa lippiksestä!

Mitalit ja pokaalit

Tarjoamme laadukkaat mitalit, pokaalit ja tsempparipalkinnot edullisesti ja nopeasti. Tuotteet saa toiveiden mukaisesti valmiiksi kaiverrettuina.

PELIASUJEN PAINATUSTYÖT

Teemme laadukasta numerointi-, nimikointi- ja logopainatusta erittäinkin kilpailukykyiseen hintaan. Laatu on meille kunnia-asia.

TUNNETTUUTTA TUOTTAVASTI

"Suomen Urheilutekstiilit on luonut uudenlaisen tavan myydä ja markkinoita urheiluseurojen tuotteita. Olemme saaneet jo lyhyessä ajassa useita suuria seuroja mukaan. Katukuvaan on saatu tuhansia huppareita, t-paitoja, pipoja ja muita tuotteita lisäämään seuran ja joukkueiden näkyvyyttä. Hienon lajikulttuurin rakentamisen lisäksi emme ole unohtaneet seurojen tarvetta myös varainhankintaan. Tavoitteenamme on aina tarjota seuroilla mahdollisuus tehdä myös tuottoa tuotemyynnillä. Laatu, vaivattomuus, varainhankinta ja tunnettuuden kasvattaminen ovat urheiluseurayhteistyömme kulmakiviä."

Updating…
Call Now Button